BEMUTATKOZÁS

A Millennium Antik Galéria 2000 óta foglalkozik műtárgyak, festmények, kisbútorok vételével és eladásával Budapest Belváros egyik legreprezentatívabb negyedében, a Váci utca 67. szám alatt a Ferenciek tere és a Vásárcsarnok közötti részen. A galéria kínálatának fő irányvonalát a 19. és 20. századi kerámiák adják, elsősorban a Zsolnay-gyár munkái a historizmus kezdetétől a szecesszión, art decon át a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett más számos neves hazai művész alkotásait is bemutatjuk: Gorka Géza, Gorka Lívia, Cser Jolán, Gádor István. A kerámiák mellett hazai és külföldi porcelánok adják a kínálat másik meghatározó részét: Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak képviseletében. Az említetteken kívül kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak csillárok, lámpák kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. A hazai és külföldi műkereskedelemben eltöltött hosszú idő és gazdag tapasztalat által, a felkészült szakmai háttérrel és a kiállításokon való aktív részvételünk eredményeként a műtárgypiac számon tartott és megbecsült tagjai vagyunk.

Millennium - Antik régiség bolt 2000-ben, a millenáris évében alakult meg a belváros szívében, a Váci utcában. Üzletünk jó hangulatú, kellemes légkörű antikvitás, ahol több, mint ezer darab régiség közül lehet válogatni. Sokféle antik dísz,-és lakberendezési tárgyat árusítunk és keresünk megvételre. Jelentős számú Zsolnay porcelánfajansz található a boltban. Több, mint kétszáz fémesen csillogó, különleges eozinmázas régi porcelán; vázák, kaspók, figurális darabok nagy választéka tekintheto meg nagyobb részt a múlt század elejéről. Kínálatunk részét képezi még több, mint száz klasszikus Herendi tárgy és különféle külföldi porcelánok is. Ezenkívül sok szép korabeli üveg, kerámia, ezüst, bronz és ón dísztárgy, csillárok, asztali lámpák (Tiffany jellegüek), kandalló,- fali,-és karórák sokasága található még üzletünkben.

p1020056                                                      p1020048                                                    p1020049

Millennium Antik:

Kiállítás a Műcsarnokban az Art Fair-en

Exhibition in Műcsrnok/Kunsthalle